Hur rörelse kan lindra stress och oro

Publicerad: 30/6

Yes! Nu finns vår bok på adlibris och andra bokhandlare. 

Jag skulle bli så glad om du ville läsa och jag tror verkligen att du kommer att uppskatta innehållet. Massor av övningar med bakomliggande studier - allt med syftet att leda dig mot ett nervsystem som är behagligt och funktionellt att vara i! Den kommer ockå att hjälpa dig att förstå vilket läge i nervsystemet du ofta befinner dig i, och vad du då kan göra för ändra det om det behövs och att skapa bästa möjliga tillstånd via rörelse, andning, nerurogena rörelser och meditationer.

Vi har skrivit utifrån våra erfarenheter av vår undervisning av den holistiska body -mind träningen vi gjort under många år, och känner att vi nu har fått ett vokabulär som matchar förklaringen av nervsystmets roll som budbärare mellan hjärna och kropp.

Vår önskan med boken är ge människor verktyg så att de kan göra mer medvetna egna val och uppleva egenkontroll. Vi hoppas därefter att människor ska vilja att välja mer parasympatikus i livet, där närvaro, lugn och mer stilla glädje och bättre relationer finns!

Boken är faktagranskad av Marian Papp, forskare på Karolinska, vilket kan behövas i ett ämne som detta när man vill att det också ska vara vetenskapligt beskrivet.

Köpa boken kan du göra här.

xc

Se alla nyheter »