TRÄNA MED MIG HEMMA

ONLINE

Förutom event och utbildningar som du enklast ser under "Events & workshops" så kan jag erbjuda online träning i det jag gör, så att den som vill kan träna hemma närsomhelst. Eller utbilda sig hemma i lugn och ro i våra gruppträningskoncept.

Varsågod - här är filmer som du lätt kan återkomma till och träna till framför din telefon eller dator - och om du är sugen på mer hittar du övriga länkar till det här.

Det är roligt när människor kommer fram och talar om hur de redan tränar hemma i sitt vardagsrum med mig :) och dom som har tagit del av de längre och mer coachande programmen Holistic Year och Soma Life berättar ofta om vilken betydelse det faktiskt har inneburit för dom - sånt gör mig glad att höra!  

Lyxen med online instruktioner är att det blir tillgängligt för så många - en av de stora fördelarna när man sprider något bra och hälsosamt över nätet. 

INSTRUKTÖRSUTBILDNINGAR ONLINE 

För att få möjlighet att själv undervisa några av mina koreograferade koncept, kan du antingen gå en fysisk instruktörskurs eller en online utbildning. Om du går en online, så får du manual, outline, och ett program du ska träna in. Under tiden kan du kontakta mig via mail eller ev. FaceTime om du undrar eller fastnar i något. Efter du har tränat ( du får en guide)  så filmar du en klass och skickar via Sprend.com till mig för feedback och godkännande. ( Det är enkelt, roligt och smidigt!) Då skickar jag ett diplom till dig och du får rätt att undervisa och använda koncepten. 

Pris: samma som fysisk kurs. Kontakta mig cecilia@holistictraining.se

Du kan också välja att ta SOMA MOVE® utbildning och licens via en onlineutbildning - läs mer om det här! 

 

 ÖVRIGA KLASSER OCH PROGRAM ATT KÖPA

 

GRATIS FILMER 

Obs att någon film kan finnas som betalfilm på Movdoo, så att du inte betalar för något du redan fått här. 

MJUK VINYASA YOGA - 30 minuter av genomgång och närvaro i kroppen

MEDITATION/KROPPSSKANNING - 13 minuter av vänlig vila

ORGANIC BODYWORK - 25 minuter graceful sekvens för styrka, smidighet, core och hållning

ORGANIC BODYWORK - 6 minuter graceful mattsekvens för smidighet, core och hållning

AFROPOWERDANCE - 35 minuter av kraft, rytm och svett!

Yin Yoga - närande stillhet

Events & Workshops

På gång med Holistic Training