Kläder

Holistic Wear

HOLISTIC WEAR är ett arbetsnamn för mina printade tröjor. Det började med ett par till kompisar och yogakollegor, men blev sedan efterfrågat av många. Uttrycket är avskalat och enkelt, där printsen är huvudbudskapet. Utbudet är begränsat till ett fåtal färger och modeller och passar lika bra till jeans och vardags som till tajtsen i yogastudion. Det Inte ovanligt att man ”bor” i sin tröja!

 

WEBSHOP

När jag var yngre var jag stylist, modeintresserad och lockad av grafiska formspråk och i mitt rit/skriv block finns alltid skisser på olika saker och så började även printsen jag gärna ville se på enkla, klassiska grå sweats:)

Många har undrat vad som ligger bakom mina prints - och det är en blandning av flera saker som ska stämma: bokstäverna och orden ska vara snygga visuellt, de ska kunna läggas i en behaglig och snygg placering på en tröja, de ska låta och se harmoniska  ut - och de ska framförallt ha en betydelse som är skön på något sätt. Ord har stark påverkan på oss och jag gillar helt enkelt vissa av dom intuitivt! 

Det började med trycket POWER RHYTHM PEACE & GRACE  
som symboliser vad jag jobbar efter, och letar efter i träning och yoga liksom livet.

ROOTS & WINGS har varit ett av mina favorituttryck under åren som yogalärare. Att behålla det grundade och söka sig mo expansionen samtidigt. Givetvis gäller det även andra discipliner OCH livet i stort. 

Sen kom YIN YANG DEEP & FEMALE som bara är så snyggt och komplext helt enkelt . Något jag spontant tyckte var mina egna nyckelord att beskrivas med. 

YOGARUNNER är ett festligt ord som beskriver många i min närhets livsstil. 

THE FUTURE IS FEMALE  blev en hit som många trodde jag hade plankat från modehusens version - men faktum var att  jag långt innan hade sett en bild på Pinterest från 70-talet ( den första kvinnliga bokhandeln i New York som tryckte upp dom, och en flicka som bar just det trycket på en T-shirt ) och tyckte att det var det coolaste jag sett! Bar med mig den bilden på min insposida i ett par år innan jag gjorde mitt egna print. Det är ett energigivande budskap och min egen upplevelse av det är vi behöver mer av det feminina in i ledarskap, kreativitet, det offentliga rummet och i den framtida historien. 

H U M A N E   - vilket vackert ord! Det ligger skönt i munnen och det ligger skönt i hjärtat och magen och det är vackert att titta på!  Mänsklig. Det är vad vi i första hand är. Mänskliga och sårbara, mänskliga och på riktigt, mänskliga och inte maskiner eller dockor. Mänsklig före kvinna, man, svart, vit etc. Och medmänsklig förhoppningsvis. 

TRUE WILD & KIND  Så oemotståndliga ord. Ärlig, naturlig, vänlig. Vem vill inte förbli så, eller att ens barn ska vara det. 

MINDFUL ATHLETHE  Visst kan man vara både atlet, hårt tränande OCH mindful, både i sin träning och kompletterande praktik, men också som människa. 

RUNNING SUCKS  Oavsett om man är löpare  (eller inte) så kan man nog tycka det stundtals. Med hatkärlek.

THERE IS LOVE IN THE AIR - BREATHE 
Det finns faktiskt så mycket gott i luften, världen runtomkring dig. Och du, gå till platser ofta där du instinktivt vill dra in djupa andetag. 

 

 

Man kan köpa tröjorna på vår webshop på vissa av eventen jag deltar i, samt ett mindre urval på Springtime Friends och Yogobe.

 

 

kläd bild.jpg

Events & Workshops

På gång med Holistic Training