Camp Järvsö: Holistic Training & Dietisterna

Plats: Camp Järvsö Från: 4680:-

Holistic Training med Dietisterna! Varmt välkommen till Camp Järvsö 18-22 juli där vi tillsammans med Holistic training, Cecilia Gustafsson och Dietistens val – Johanna och Caroline erbjuder en camp för alla sinnen. Dagar som bara handlar om dig! Med rörelse, värme och gemenskap ihop med god och näringsrik mat vill vi med dessa dagar locka alla sinnen för din inre glöd och yttre lyskraft! Och självklart kan alla vara med- nybörjare som mer van träningsval, här finns något för alla! Vad sägs om att börja dagen med en harmonisk morgonyoga eller lugn morgonjogg, fylla på med näringsrika smoothies och smarta mellanmål, därefter sträcka ut och släppa loss till en mer fartfylld holistic class, lyssna till inspirerande föreläsningar, ta ett dopp i sjön, ta ett nytt träningspass och sen kanske hänga tillsammans i vår nybyggda kåta där vi tänder grillen!? Varmt välkomna till härliga dagar tillsammans! Med värme Cecilia, Johanna & Caroline genom Springtime

BOKA HÄR-  med min rabatt kod HOLISTIC  får du 500:-  rabatt! 

TRÄNINGEN  

Holistic Trainings inriktning är att undervisa, koreografera och utveckla träning som ökar din kroppsmedvetenhet, kraft och feeling. Cecilia tänker på kontraster och helhet när hon sätter innehåll, hon tror att ju mer du och din kropp har förmåga till, desto mer trygghet, glädje och självförtroende upplever du på en grundnivå! 

Cecilia har alltid trott på både och – att vara stark, flexibel och funktionell, i kroppen och inuti. Att det ena inte utesluter det andra, utan tvärtom är förutsättningar för varandra. Att inte vara så angelägen om att passa in i endast ett visst mönster eller box, utan känna sig fri att kliva in i olika världar och tekniker och metoder för att ha roligt, hålla sig hel och utveckla sig själv.

Dietistens val

Johanna och Caroline är dietisterna som älskar mat och är experter på att omsätta vetenskapliga råd till god mat på tallriken. När de pratar mat finns inga förbud – men det finns gott om tips och tricks för att stärka dina friskfaktorer och främja din hälsa. På Järvsö kommer de laga goda och näringsrika mellanmål arrangera inspirerande föreläsningar, slå hål på myter, lyfta det senaste inom hälsa – och framförallt visa hur du tar din vardagsmat till nya nivåer. De älskar båda att babbla mat, så passa gärna på att mingla under morgonjoggen och tveka inte att ställa alla dina frågor!

 

Nyfiken redan nu – du hittar Johannas och Carolines recept och matinspiration på Instagram @dietistensval

 

Förslag på hur en dag med oss kan se ut: 

07:30 Morgonjogg /promenad
08:00 Morgonyoga
10.00 Soma Move
11:00 Fyspass
12:00 Holistic Class
14:00 Dans
15.00 Mellanmål och matmingel
16:00 Löpning/promenad
17:30 Yinyoga
Kvällsaktivitet: Föreläsning/ Grillkväll

 

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training