Soma Move instruktörs utbildning

Plats: Hudiksvall // Hybrid online Från: 2995:-

Vill du också ta del av den här genomtänkta helhetsträningen och undervisa på din yogastudio eller träningsanläggning, i din förening eller till dina PT klienter? Välkommen på en effektiv och inspirerande instruktörsutbildning som ger dig licens att undervisa i Soma Move®. Efter instruktörsutbildningen har du tillgång till allt vårt material, vår gemenskap och vårt knowhow. Mer info och anmälan hittar du på www.somamove.com

Det här kurstillfället sträcker sig över en dag + online material innan, med praktik och teori och avslutas med en examination och feedback. Efter godkänd utbildning får du diplom och licens och tillgång till webbsidan med alla releaser, musik, clinics och pr -material. Obs att du förbinder dig till ett licensavtal med tillhörande månadsavgift. Det kan du läsa mer om när du anmäler dig. 

 

Du kan också välja att gå vår online utbildning om datumen inte passar eller att du upplever att du inte vill resa.  Den ger samma rätt och möjlighet som vår fysiska. Du börjar med att spela in en kort film som "audition" - om vi ser att du kan tillgodogöra dig kursen så får du tillgång att starta vår OTT -  Online Teacher Training. Där spelar du in en examinations film som du får vår feedback på. Om du blir godkänd får du licens och tillgång på samma sätt som vid en fysisk utbildning. Läs mer här om det!

 

 

Läs mer och anmäl dig via Soma Move hemsidan!

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training