Guidat Skogsbad - Instruktörskurs

Plats: Zoom och skogen Från: 4995:- ex moms

Ett vitaminpiller för kropp och själ! Efter några år av eget utövande av Shinrin Yoku (Skogsbad) både själv och med grupper, efter ett större antal böcker och egenstudier senare - känner jag mig redo nog att själv dela med mig den kunskap och inspiration jag gjort mig. För mig blev mötet med skogsrummet på det här sättet en förälskelse! Inte friluftsliv, inte sport, inte bärplockning eller skogsmulle - utan en mer förhöjd sinnlig närvaro i skogens skönhet och skiftningar som kändes läkande för både sinnet och kroppen. I kontrast till den digitala och stressiga människobubblan, gav skogen ett and(ligt) rum. Principerna för det japanska Shinrin Yoku gick dessutom hand i hand med välbekanta principer jag upplevt genom yinyogan som jag undervisat länge.

Skogsbad kan bli ytterligare ett holistiskt redskap för dig och mig att använda för att erbjuda människor mer energi till kropp och själ, minska upplevd stress och ge anknytning till det enkla och naturliga. Precis det som det finns stora behov av i dag och framöver. Min känsla är att Skogsbad - denna kombination av skog, medveten sinnlig närvaro, andning och långsamhet - kommer att bli mycket mer efterfrågat i Sverige framöver!

Läs mer här!  

 

 

_C8A9017.jpg

Datum, pris och anmälan.

Senaste anmälningsdag  26/12 

Torsdag  6/1 19.00 -  21.30  

Torsdag  13/1 19.00 - 21.30

Torsdag  20/1 19.00 - 21.30

Torsdag 27/1 19.00 - 21.30 

Examinering gjord senast 1 januari. 

Räkna med egenstudier ca 20 timmar

Pris: 4995:- ex moms faktureras. 

Detta ingår:
Manual på pdf, en del material filmat och ljudfiler.
Zoom träffar 4 st = 10 timmar
Kan man inte närvara spelas det in och kan ses i efterhand
Tydliga hemuppgifter och examineringsuppgift 
Bilder till PR
Diplom
Registrering och info på lista på min hemsida

Anmälan: Gör din anmälan genom att skriva din fakturaadress och berätta lite om vad du gör och hur du tänker att du vill använda kursens kunskap. Samt vilken tillgång du har till skog/natur i din närhet.

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training