Stark & Rofylld - konsten att leda sig själv

Plats: Camp Järvsö Från: 5305:- ( 2900:- utan boende och mat för dig som bor i närheten)

En fantastisk helg med tränare, yogalärare, författare och klimakterieexpert Monika Björn, och mig väntar! Monika är en gammal kär kollega och kompis sedan 90 talet - äntligen ska vi göra en helg tillsammans! Monika är ett rivjärn med stort hjärta, stor kompetens och stjärnglans!

Stark & Rofylld, ett retreat för dig som vill uppleva kontrasterna, det mjuka, det utmanande, det svettiga och det introverta. Naturen och vilsamheten, nyfikenheten och äventyrslustan. 

Monika och Cecilia bjuder in dig till en resa genom kropp och själ, samt inspirerar till att leda sig själv med både styrka och ro.  Under helgen pratar vi personlig utveckling – om val vi har gjort i livet med jobb, familj, boende, livsstil. 

Vi delar med oss om livet som egenföretagare – kvinnliga egenföretagare – och våra största framgångar/motgångar, succéer/floppar, rädslor och drömmar. Du med en kropp och ett öppet sinne är varmt välkommen. 

 

Om Monika Björn

Monika har jobbat heltid med träning och hälsa sedan tidigt -90-tal. Från att ha startat sin instruktörs- och tränarkarriär i Storbritannien, jobbade hon i över ett decennium med att föra ut gruppträningsformen Spinning i världen, samtidigt som hon studerade vid Göteborgs Universitet. 

Monika Björn har bland annat drivit PT-studio, varit anlitad som konsult för olika träningsrelaterade företag nationellt / internationellt, utvecklat framgångsrika träningskoncept och mer nyligen, släppt tre framgångsrika böcker, varav den sista ”Stark 50+: hormoner, sömn, kost & träning” blev nominerad till ”Årets Faktabok” 2021.

 

De sista åren har Monika profilerat sig som en av Sveriges mest kända klimakterieaktivister och är en mycket efterfrågad föreläsare / utbildare. 

 Anmäl dig här

Schema: 

Fredag

16.00 – Hej och praktisk info
16.30 – Mjuk Soma Move + Yinyoga
17.30 – Vedeldad bastu för den som vill.
19.00 – Middag 

Lördag

07.30 – Morgonyoga – Monika
10.15 – Föreläsning med Monika & Cecilia
11.30 – Skogsbad 1 tim – Cecilia
Lunch och egentid för vila, paddling, bad mm
16.00 – Fysisk yogaklass – Monika
17.00 – Yin – Cecilia
19.00 – Bubbel i baren  
19.30 – Middag

Söndag

08.00 – Morgonyoga – Monika
Frukost 
10.30 – Frågestund med Monika & Cecilia
12.00 – Utcheck

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training