IKIGAI BUSINESS - Mjukare, hälsosammare, holistiskt, kreativt

Plats: Zoom och hemma. Närsomhelst eller med liveträffar Från: 5495:- + moms ( kan delas upp på 2 ggr)

Känner du dig dragen till ett friare arbetsliv som passar din livsstil, där du kommer till din rätt och låter dina talanger bli ditt leverbröd? Vill du sträva åt ett håll där du känner dig ostressad, engagerad och mer hälsosam? Få in en mer lekfull och kreativ känsla?

Då kan jag kanske hjälpa dig. 

Jag är inte en business coach vill jag vara tydlig med :) men jag vurmar för egenförtagande och har levt på ett sätt i många år som varit fritt, kreativt och i samklang med IKIGAI principen.

Så det jag har lärt mig från olika metoder, lärare och områden, vill jag dela med mig utav till dig som är lite som jag :) Kanske är du i samma bransch som mig, har gått någon av mina instruktörsutbildningar, eller så är du i en helt annan typ av bransch, men längtar efter välmående och kreativitet. 

 
Är det här en kurs för dig?

Det här är ett program för dig som är eller vill bli egenföretagare på ett IKIGAI vis och bygga meningsfullt och hållbart på: 

det du känner kärlek till
det du är bra på
det världen behöver
det du kan skapa intäkter på.

I det här programmet får du ta del av det jag har lärt mig från många år som egen småföretagare -  allt från filosofiska tankar till konkreta, ibland lustiga tips :) 

Jag kommer att låta min holistiska approach lysa igenom och
b la berätta hur jag värnar om min energi, gör en liten ”bless my money” när jag betalar fakturor, skapar fokus, visualiserar slutresultat, letar efter win, win, win situationer och håller företagsmissionen nära hjärtat och min kärna hela tiden. 

Upplev detta som en plats för stöd och bekräftelse från  likasinnade. Som vet hur det kan vara att styra sina arbetsdagar själv, skapa sin egen lön och må bra under tiden. För dig som inte har en chef eller HR, inte går på kickoffer eller konferenser...

OBS! Du kommer inte få lära dig affärsplan, budget, redovisning eller marknadsplan etc  - men det finns det många andra kurser som kan hjälpa dig med :)

Ladda ner pdf här 

På ett lättsmält och lustfyllt sätt får du inspiration genom manual, kurslitteratur-hänvisningar och liveträffar. 

Kursen har fyra workshops på zoom och träffarna går att se i efterhand som inspelade om du inte har möjlighet att vara med live, eller helt enkelt trivs bättre med att ta in programmet i lugn och ro när du själv har lust. 

Mellan livetillfällena får du hemuppgifter att testa - och vid varje zoomtillfälle kommer vi lägga ca 15 min på att dela med oss utav dessa i smågrupper -  om man vill. 

 

Innehåll:
Vi rör oss över huvudrubrikerna nedan - som har massor av intressanta och spännande underrubriker!

- Ikigai och livsstil. Göra det man kan av vad man har.
- Kreativitet - en väg att leva närmre flow.
- Ta hand om sin tid och energi.
- Ekonomi - det finns olika sorters ekonomi
- Sälj och marknadsföring - att serva. Att dela med sig.
- Samarbeten/konkurrens - är det rätt känns det lätt. 

1 st manual/kursmaterial 
4 st workshops på zoom. Kan även tas del som inspelat.
Ljud och filmmaterial - övningar för hälsa och kreativitet. 

När: Start 16 augusti -  20 sept

Liveträffar: Onsdagar 

Tid: 14.00-16.30

Pris: 5495:- + moms 

Anmälan: Skriv ett mail till mig, info@holistictraining.se och berätta också kort om dig, var du bor och vart du är i din verksamhet. Om du inte har något eget företag ännu, men funderar på att starta, så är du också välkommen!

Senaste anmälningsdag 1/8 2023 

 

IKIGAI - busisness mars:april 1.jpg

Så här säger några av mina tidigare deltagare från första kursen: 

 

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training