Holistic Camp

Plats: Camp Järvsö // OBS Fullbokat! Från: 3025:- utan boende 3995:- inkl boende och mat ( ej luncher)

”Tänk vackra hälsingelandskap, morgonjogg i frisk luft och yoga i morgonsolig sal. Traillöpning/vandring på skogsdoftande leder och en svettig dansträningsklass till suggestiv musik och gåshud på armen. Tillval av ridning på islandshäst för dig som längtar efter hästman, kvällspaddling och god middag i restaurangen. Vinsamtal, skratt och sovhäng i pyjamas. Allt som är gott - och som gör gott, det är Holistic Camp!” Sedan flera år tillbaka håller vi våra uppskattade personliga Holistic Camps, ett retreat fredag eftermiddag till söndag lunch som bara blir bättre och bättre med åren! Vi har dagar fyllda av yoga, löpning, skog, träningsklasser, fantastisk mat, gemenskap! Dessutom tillval av Järvsös bästa naturupplevelser av islandshästridning, klätterstig, skogsbad eller skogscykling. Med ca 30 trevliga kvinnor (oftast bara kvinnor:) från hela landet, blir det roligt, tillåtande, personligt och avslappnat.

Jag är så glad att du/ni vill komma hem till mig och mina vänner! 

Holistic Camp är ett slags retreat med allt som är gott och som gör gott!  Helt enkelt sådant jag själv gillar och med människor som är bra och som jag tycker om!

Vi har konstaterat att det är kombinationen av närande enkelhet, mat, rörelse, stillhet, beröring, gemenskap och natur som är vår grej. Och att det är ni - gästerna! 
Inga konstigheter med andra ord, men inte alltid lätt att få till i en koncentrerad dos hemma själv och i rätt följd och rytm. 
Så, varmt välkommen att känna dig hemma hos oss - vi ska pyssla om dig!

Här kommer lite praktisk info: 

 

BETALNING

Vi skickar ( mailar)  faktura på grundpris samt med eller utan boende i vandrarhemsstandard.

Om du behöver avboka din anmälan, så gör gärna det så snart som möjligt eller senast 1 månad innan aktuellt läger. Skulle du bli sjuk, eller få symtom, kan du avboka intill samma dag och få pengarna tillbaka. 

 

BOENDE 

F rom 2021 kommer vi att finnas på Camp Järvsö. Se mer på www.campjarvso.se om vår nya anläggning vilket är en gammal gård som nu görs om helt anpassad efter hälsoupplevelser med ägarkonstellationen Springtime travel, Carolina & Patrik Klüft, Peppe och jag. På anläggningen finns gym, gymnastik hall, yogasal, resturang, slingor och meditationsplatser i skogen.

Deltagare på Holistic Camp bor i en och samma husbyggnad och har del i dubbel- eller flerbäddsrum där dusch och toalett finns i korridoren. Men här är rummen och sängarna en helt annan nivå på standard än vad vi hade tidigare i Vik skola. Helt nyrenoverat med lugna, vackra färgställningar och skön känsla! 

 

ÅTERKOM TILL MIG med följande: 

1. Om du har eget boende eller vill bo hos oss. Om du vill bo med en speciell kompis.

2. Om du har matallergier  

3. Vad du vill du boka för tillval av naturupplevelse lördag eftermiddag. Alla aktiviter tar ungefär 2 timmar totalt.  OBS! Det kan komma att tillkomma några mer aktiviteter som finns på anläggningen.

a) Via Ferrata - enkel klättringsled i vår vackra skog. Ta stolsliften ner och få finfin utsikt. Kostar 250:-  

b) Skogsbad (Shinrin -Yoku) Långsam vandring med Cecilia skogen med mindfulnessmeditationer och öppen varseblivning. Gratis 

c) Ridning Islandshäst. Mys i naturen på snälla, lurviga islandshästar. Patricia tar hand om er på bästa sätt! Kostar 350:-  ( med viss reservation att inte alla datum är möjliga) 

d) Skogscykling. Hyr cyklar anpassade för att cykla på någon av våra cykelleder i skogen. Ett härligt sätt att röra sig i naturen och få träning på samma gång. 250:-  

OBS! Vi ordnar med betalningen av aktivitet  på plats på lägret! 

 

 

SCHEMA  Obs, små justeringar kan komma att göras

Dag 1
15.30-16.00 Ankomst till Camp Järvsö / Nordsjö (Se vägbeskrivning nedan) Behöver du hämtning från tåget säg till så ordnar vi det!
16.00 Välkomna och information om helgen
16.30 Mjuk yoga och yoganidra
18.00 Egen tid 
18.30 Middag 
19.30 Kvällspromenad ner till stranden för kvällsdopp, SUP eller kajakpaddling i sjön.

Dag 2
07.30 Morgonjogg/promenad
08.15 Morgonyoga
09.30 Frukost 
10.45 Freepower - yang träning med energi och kraft 
12.00 Lunch
14.00 Tillvals aktivitet: Skogsbad, ev. ridning islandshäst, ev. cykling etc.
17.00 Yinyoga & meditation
18.30 Middag

Dag 3
07.30 Morgonjogg i skogen, ca 7 km (eller egen promenad) 
08.30 Soma Move -  stark men mjuk träning
9.30 Frukost 
10.30 Dans 
Om du inte vill dansa kan du välja att gymma, gå en promenad, simma etc.
11.30 Yinyoga & meditation
13.00 Avslut.

 

Obs - skriv vilket datum det gäller i din intresseanmälan!

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training