Holistic Boost Järvsö

Plats: Camp Järvsö Från: 1095:- inkl lunch

Ta dig loss från familjen och ge dig själv en härlig dagsupplevelse! Den populära Holistic Boost dagen har jag haft många år i Stockholm, men nu får den sommarkostym på härliga Camp Järvsö. Släpp spänningar och få ny energi med mina olika holistiska klasser som yinyoga, soma move, holistic class, skogsbad mm på en och samma dag!

Camp Järvsö ligger inbäddat i skog och grönska med Kalvsjön precis bredvid som du kan ta ett dopp i om du vill på lunchen. 

Vi håller till i yogasalen och/ eller logen hela dagen - miljön passar perfekt för dessa klasser! 

Lunchbuffé i restaurangen ingår. 

ANMÄLAN 

Du anmäler dig till mig på cecilia@holistictraining.se 
med din fakturaadress. Vi skickar faktura på 1095:- inkl moms
i samband med dagen. Anmäl dig senast 25 juni.

Kom själv, eller ta med dina kompisar! Du behöver inte vara en van yogi eller tränad person, det brukar passa de flesta som kommer. 

 

PROGRAM

10.00 Välkommen och kort introduktion

10.15 Skön, enkel yogaklass

11.15 The Holistic Class - en mix av Cecilias favoriter

12.15 Lunch 

13.30 Skogsbad. Alternativt flödesskrivning för kreativitet och välmående om det är dåligt väder. 

14.45 Soma Move® 

15.30 Guidad mediation  

16.00 Yin yoga

17.00 Avslut 

 

 

_C8A9857.jpg

"Jag fann yogan för något år sen och är så tacksam för det! I december var jag med mitt jobb i Järvsö och fick ta del av din fantastiska föreläsning kring återhämtning och stressreducering. Du var så inspirerande och bra och jag kollade genast upp din hemsida och började följa dig på Instagram!" 
/ Maria 

"Du lyckas mig.  Du förmedlar ett budskap på ett sätt som jag kan ta till mig och för det är jag så tacksam. Du träffar mig på ett ”begripligt”, lugnt, vägledande och närvarande sätt.  Det bara funkar. Vet inte vad du gör men du gör det ”lätt”,  rogivande och tilltalande."
/ Anette

"Jag tycker väldigt mycket om dina yoga pass. Eftersom jag inte har sån stor erfarenhet av yoga så är det alldeles lagomt svårt och lagomt lång tid, du är tydlig i rörelserna och har en behaglig och mjuk röst" 

/Anna

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training