Holistic Videocast

Holistic Videocast är min satsning på aktuella, färska yoga och träningsklasser inspelade likt  en podcast. Jag upplevde att jag så gärna ville undervisa er som jag träffar på resor, event och läger - regelbundet. Resultatet blev en liten studio i min källare, och formatet. "Videocasts". Nästan varje vecka släpper jag - ett Yin & Stillhet eller ett med olika Holistic Training klasser. Jag spelar in likt ett LIVE format, utan redigering eller klippning, och alltid färskt varje vecka. På det här sätter kan jag få bli din instruktör, även om du bor i Stockholm, Båstad eller Umeå :) Du köper avsnittet för 99 kr och då har du det i två veckor. Nu finns också ett paket om 10 veckor och 24 avnsnitt. 

PS, Motionsklubben, systrarna Kallurs pod - provade ( utan min vetskap) att yinyoga till min videocast - vill du lyssna på hur deras upplevelse var, gå hit. 

De gav min "Yinyoga på distans"  total betyget 4 ( av 5) 

 

 Gör så här: 

Gå till min Videocast sida på movdoo.com och bli medlem gratis (tar 30 sekunder) 
Därefter kan du välja att köpa avsnitt - ett avsnitt kostar 99:-  och det har du i två veckor och kan använda så många ggr du vill då. 

  • Om du önskar kan du be om ett gemensamt kvitto för de tillfällen du har nyttjat t ex om du har friskvårdsbidrag som du vill utnyttja.  
  • Du kan ta avsnitten i efterhand, om du missat något.

  • Hör av dig till mig via insta, messenger eller mail om du har frågor, reflektioner kring veckans avsnitt - så svarar jag direkt eller i nästa avsnitt. 
” Nu tar jag lite sommarledigt från disciplinen och låter det komma ut nya videocast lite då och då istället för på lovade dagar varje vecka.  Håll också ögonen öppna för kortare filmer på Instagram TV  och mer ordentliga workshops på  zoom då och då. 
Vi ses ordentligt i höst igen! ”  xc 

 

_C8A7360.jpg

Events & Workshops

På gång med Holistic Training