Skogsbad - en guidad tur

VAD? 

Cecilia som är en profil inom yoga och holistisk träning i, bosatt i Järvsö, har med utgångspunkt från det japanska Shinrin Yoku (skogsbad)  och de studier som knutits till det - hittat ett sätt att kombinera enkla men givande tekniker från yogans närvaro och stressreducering, med skogens skönhet, dofter och grundande atmosfär. Med den speciella attityden och uppmärksamheten blir det som att ta ett vitaminpiller och lyckopiller -  fast i grönska. 

HUR?

Vi utgår från Badtjärn vid Bergshotellet / Järvzoo och kommer snabbt in i vackra delar av skogen utan att behöva gå långt.

Efter introduktion till Skogsbad och dess bakgrund och  hälsofrämjande effekter, så går Cecilia igenom riktlinjer för mindfulness tekniker och vad du ska vara uppmärksam på under sessionen. Vi går långsamt, så ingen vältränad kropp eller flås behövs, ändå får vi skön rörelse som ger cirkulation, syre och avspänning till kropp och tanke. Skogsbadet sker i mestadels tystnad förutom Cecilias guidning, vilket ger utrymme till ro och egna reflektioner. Vid ett eller flera tillfällen stannar vi och står, sitter eller ligger stilla. 

VAD BEHÖVS? 

Inget ombyte behövs, men lämpliga skor och ytterkläder till väderförhållandet. Jag har sittunderlag att låna ut.

FÖRVÄNTA DIG
Deltagare uttrycker att de ”skulle kunna stanna hela dagen”, ”blir djupt avslappnade”, ”känner förundran”,  ”blivit påfyllda”, ”knytit an till träden och skogen”. 

TID: ca 75 min  PRIS: valfri med en riktlinje på 25-100:- 
SWISH : 123 602 75 93

skogsbad 13:6.jpg

Events & Workshops

På gång med Holistic Training