Holistic Camps / Järvsö sommar 2019

Just nu fylls sommarens Holistic Camps på - även om det exakta schemat inte är satt ännu. Så om du vill ha en plats, bör du vara snabb att skicka din intresseanmälan. Den 28-30 juli är Linus, min partner i Soma Move konceptet, gäst. Det betyder att vi har extra mycket Soma Move och Soma Mind klasser, samt att Linus kommer att babbla och få er att skratta så ni viker er.

Som vanligt är det fylliga, friska dagar med ankomst fredag kl 16.00, därefter yogaklasser, yin och vinyasa, utflykter i naturen, t ex kajak, islandshästridning, via ferrata klättring, traillöpning, skogsbad, morgonjoggar, några av Cecilias holistiska träningsklasser mm mm.

 Dessutom har vi Amy på plats i skolan som ger ljuvliga fotmassagebehandlingar och till middagarna samlas vi kring riktigt god vegetarisk mat, dricker ett glas vin och umgås. 

De flesta väljer att bo på skolan i dess enkla standard, men det uppvägs av det mysiga att somna och vakna på plats. Annars kan man gärna bo på något av Järvsös boenden - om man vill ha lite skönare sängar och mer privacy. 

Kika under eventkalendern för datum och bokning. 

xc

 

IMG_2710.JPG

Events & Workshops

På gång med Holistic Training