Blogg reflektioner 19/6

Vilken dag!

 En dag jag troligen drömde om och visualiserade som 25 åring! Mycket av små detaljer jag längtade till och identifierade mitt framtida jag med. 

Vaknar i sovrum med ljus in i genom vita linnegardiner och i vita linnelakan. En sovande man till vänster och en sovande dotter på madrass till höger. Kaffe i solen på lekstugetrappen. Kort meditation. Väcker dotter som ska hjälpa till på ridläger. Grannpojken Sigge  kommer och jag kör denna söt-coola duo till stallet tidigt på morgonen. Efter det en hundpromenad och jag binder hunden vid bageriet på vår gata på vägen hem och äter frukost och småpratar med mjöliga och underbara Jennifer och hennes unga vuxna dotter Elina. Något nytt levande att prata om varje gång. 

Sen hem och jobba ifrån mig admin hela förmiddagen fast med gott humör, öppen altandörr och med en ljudbok på som sällskap. 

Möter upp son vid badstranden som har spungit och ska avluta med ett dopp. Bara vi där och ett äldre par som bröt på franska. Hem och åt lunch med samma 17-årige son.

Inventerar lager på Holistic Wear tröjor och lämnar ifrån mig lagerinventering  och bokföring till min kompis och ekonomitjej Anja.

 På eftermiddagen joggar jag en kortis genom grönska vid älven. Kommer hem och gör övningar och hinner prata ostört och få kärlek med min P då båda barnen är borta.
Tvättar hår och det känns som det var en vecka sedan....

Sonen är i Bollnäs och P åker och fiskar och så är det bara jag kvar hemma :) Äter grillad kyckling och oliver med fingrarna och dricker vitt vin och lyssnar på jazz - Melody Gardot. Ute. Där är jag nu. Fortfarande blött hår och med jeansshorts och vit skjorta. Varm kväll. Jasminen doftar mycket sedan igår kväll. Funderar på att ta ett glas vin till….

 

 

 

IMG_4668.jpg

Events & Workshops

På gång med Holistic Training