Mamma / dotter resa till New York

Plats: New York Från: 15680:-

Håll dig informerad pga. Corona viruset

OBS! För er som bokat er på denna resa, så kommer Springtime bistå med all information som finns ang. Corona viruset. 

 

 

Wow, föreställ dig gänget med härliga tjejer och kvinnor i den ikoniska  staden i juni – som tillsammans tränar, yogar, springer, delar erfarenheter, skrattar och stärks – ett minne för livet för båda! 

Förutom att uppleva New York i gemensamma aktiviter, så tränar och yogar vi dagligen – tillsammans. Både mammor och döttrar, från 12 år, kommer att kunna delta på samma villkor, givetvis anpassas kommunikationen så att alla känner sig sedda,  bekräftade och att övningarna når fram. Den holistiska träningen jag undervisar i, är byggd utifrån syfte snarare än mäts i tid, längd eller vikt. Den ger en helhetsupplevelse som skapar närvaro och kroppsmedvetenhet, oavsett om den är mer kraftfull eller stillsam. Många, många kvinnor  som jag har undervisat har ”hittat hem” till den här typen av träning – och nu drömmer jag om att få plantera positiva kroppsupplevelser hos våra unga tjejer, kvinnor – där de får känna sig fria och starka, levande och tillräckliga. Där vi gör ett perspektivskifte från att se på kroppen som något att bara betrakta, till att istället uppleva och känna igenom den. Jag drömmer om att se en hel generation unga kvinnor som tar plats i vitala, glada kroppar använda på ett lustfyllt och självsäkert sätt och med en stark och frisk utstrålning! Som lärt sig kommunicera med kroppen så att de vet när de behöver vila, när de behöver rörelse, vet när de är hungriga eller när de behöver närhet. Kroppsintelligens helt enkelt!

Kom till Springtimes info/bokningssida!  

B77421E8-7414-4320-B68F-C7BDF6720F7F.jpg

New York är drömmarnas stad och här har du aldrig tråkigt. Ta del av shopping i överflöd, träning i Central Park och överraskningspass på coolt gym i New York, fantastiska restauranger, roof-top-barer och caféer.

Vi kommer vara ett glatt gäng tjejer. Vi springer, morgonjoggar och tränar med våra träningsexperter varje morgon i Central Park. Efter dusch och frukost njuter vi av staden antingen på egen hand eller gemensamt med allt från shopping, cykelsightseeing eller intressanta utflykter. På kvällarna äter vi gemensamma middagar, kanske går på en musikal eller till en roof-top-bar och ser ut över staden. 

Du gör så lite eller så mycket du vill tillsammans med gruppen. En sak är i alla fall säker – vi på Springtime hjälper dig med det mesta har åkt till New York Tjejmil sedan 1989, vi kan och älskar New York!

Våra instruktörer tar väl hand om dig och vi samarbetar även med lokala svensktalande guider.

 

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training