Move by Heart - välgörenhetsevent mot barnsexhandel

Plats: Clarion hotel Arlanda Från: 500:-

Jag är med på välgörenhetseventet Move by Heart där 100% av intäkterna går till ECPAT - som arbetar för att stoppa barnsexhandel.

VÄLGÖRENHETSEVENT

Välkommen till Move by Heart®
– Ett träningsevent för kampen mot sexuell exploatering av barn

  • Plats: Clarion Hotel Arlanda (Skycity)
  • Dag & tid: Lördag 12 oktober, kl. 09:30 – 17:00 (registrering från 08:30)
  • Gåva till ECPAT Sverige: 500:- (betalas in efter du fått betalningsinfo via bekräftelsemail. Betald gåva/deltagaravgift -> säkrad plats)
  • Instruktörer/föreläsare: Cecilia Gustafsson, Åsa Ingelög, Erika Kits Gölevik, Mohamed "Mommo" Ragragui, Dorotka Baburin, Henrik Hjelt och Rebecca Krantz.
Anmäl dig och få mer info här:ecpat_sverige_movebyheart

Vad är Move by Heart®?

Ett välgörenhetsträningsevent som jag startade i liten skala 2014 och som sedan 2018 nu upptagits som en årlig händelse. Idén med välgörenhetseventet är att 100 % av deltagaravgifterna har gått och går till välgörenhetsorganisationer som gör skillnad för våra barn i Sverige och runt om i världen.

2014 – UNICEF (12 000:-)
2018 – ECPAT Sverige (100 136:-) En fantastisk dag och vilken insamling!
2019 – ECPAT Sverige

Genom att jag har fått sponsring av lokal, anmälningsverktyg och instruktörer som instruerar ideellt  är det möjligt att skänka 100 % av deltagaravgifterna. Tillsammans kan vi bidra till att göra skillnad med de kunskaper och tillgångar vi har. Jag söker företag som önskar sponsra med give aways till goodie bag för deltagarna, priser till lotteriet (vars alla pengar går till insamlingen) och täckande av kostnader som ex. hustekniker.

Upplägget är enkelt. Du anmäler dig till en dag full av härlig träning, föreläsning, utställare med fina eventerbjudanden, skönt häng och schyssta vibes. Hela summan av alla deltagaravgifter går till organisationen som arbetar för att bekämpa sexhandel med barn i Sverige och svenska sexköpare av barn i utlandet, ECPAT Sverige. (läs mer om ECPAT Sveriges arbete här)

Underbara instruktörer med stort hjärta och enorm karisma kommer leverera träningsglädje på hög nivå denna dag.

 

Affisch MBH (1).jpg

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training