Holistic Camp Järvsö 26 juni. OBS! Fullt, men ställ dig på reservlistan!

Plats: INSTÄLLD! PGA CORONA Från: 2900:-

Från maj till september håller vi våra uppskattade personliga Holistic Camps, ett retreat fredag eftermiddag till söndag lunch som bara blir bättre och bättre med åren! Vi har dagar fyllda av yoga, löpning, skog, träningsklasser, fantastisk mat, gemenskap! Dessutom tillval av Järvsös bästa naturupplevelser av islandshästridning, klätterstig, skogsbad eller skogscykling. Med 25 trevliga kvinnor (oftast bara kvinnor:) från hela landet, blir det personligt och avslappnat i gamla Vik skola mitt ute bland vackra odlingsfält och nära badstrand. Många väljer att sova över på skolan som är ett enkelt och mysigt alternativ, men det går också utmärkt att kombinera med eget boende. Jag konstaterar att hemligheten är enkelhet, mat, rörelse, stillhet, beröring, gemenskap, natur, och ni - gästerna, som gör dessa läger så omtyckta! Inga konstigheter med andra ord, men inte alltid lätt att få till själv hemma! Så, varmt välkommen att känna dig hemma hos oss - vi ska pyssla om er!

 

ANMÄLAN OCH BETALNING

Pris: 2900:- inkl frukostar, middagar etc. Oftast kan man också äta rester från middagen till lunch för den som önskar. 

Boende skola: 500:- för 2 nätter

Vi skickar faktura via mail till er under hösten.
Om du har behov att dela upp betalningen, hör av dig till mig så ordnar vi det.

Om du behöver avboka din anmälan, så gör gärna det så snart som möjligt eller senast 2 månader innan aktuellt läger. Därefter behövs ett läkarintyg eller att du kan hitta en annan som tar din plats om inte jag har någon reserv som kan hoppa in.

ANMÄL DIG VIA MAIL TILL MIG MED FÖLJANDE :

1. Bo på skolan eller inte. Det kostar 500:- för två nätter och du tar med egna lakan/sovsäck. Enkla täcken och kuddar finns. ( obs i nuläget är det endast 16 st möjliga bäddar, så det kan hända att du tyvärr inte får det boendet om du önskar det. Men då återkommer jag. 

2. Namn och mailadress till de du anmäler 

3. Om du har matallergier ( Vi serverar vegetariskt/vegansk mat och nöt/ mandelfritt)

4. Vad du vill du boka för tillval av naturupplevelse lördag eftermiddag. Alla aktiviter tar ungefär 2 timmar totalt.

a) Via Ferrata - enkel klättringsled i vår vackra skog. Ta stolsliften ner och få finfin utsikt. Kostar 250:- ( betala på plats) 

b) Skogsbad (Shinrin -Yoku)  Guidad tyst, långsam promenad/vandring med Cecilia skogen med mindfulnessmeditationer och öppen varseblivning. Gratis

c) Ridning Islandshäst. Mys i naturen på snälla, lurviga islandshästar. Patricia tar hand om er på bästa sätt! Kostar 350:- ( betala på plats ) 

d) Skogscykling. Hyr cyklar anpassade för att cykla på någon av våra cykelleder i skogen. Ett härligt sätt att röra sig i naturen och få träning på samma gång. 250:- ( Betala på plats )

 

MAT

Middag: Vi anlitar Jennifer i sommar också som gör världens godaste vegetarisk / vegansk mat! Till det har vi rött/vitt vin, alkoholfri öl eller vatten. Nytt för i år är att hon håller ett ”Matprat” - en kortföreläsning på ca 30 minuter om b la basisk mat och hur man kan göra något bra av det man har hemma :)

Lunch: Ansvarar man själv för. På t ex Creperiet ( www.jarvsocreperie.se) på Berghsotellet ( bergshotellet.se) Brödbutiken eller Stenegård. Eller så stannar man på skolan och äter rester som oftast finns kvar sedan middagen.

Frukost: Gröt, smörgåsar, grönsaker, frukt, kaffe, te. Havremjölk. Glutenfritt knäckebröd. (Har du glutenintolerans och vill äta mjukt bröd - ta gärna med eget, då vi har dåligt utbud här i Järvsö av just det. )

Mellanmål: Kaffe/te kan man sätta på och dricka när man själv önskar. Vi har även enklare kex, frön, skorpor mm.

 

BOENDE

I skolan finns två dusch/toalett badrum. Två rum med våningssängar samt sovsal med resesängar - det är enkel standard men många tycker det är mysigt och väljer om att bo på skolan när de en gång har bott där. Om du vill sova mer bekvämt och boka annat boende går det fint såklart, även om du har egen stuga eller liknande. 

Jag rekommenderar följande: www.solbackenjarvso.se www.solaker.se, https://jarvsocreperie.se lite mer hotell: www.jarvsobaden.se www.bergshotellet.se

 

SCHEMA

Dag 1
15.30-16.00 Ankomst till Vik skola ( Se vägbeskrivning nedan)
16.00 Välkomna och information om helgen
16.30 Mjuk yoga och yoganidra
18.00 Matprat av Jennifer
18.30 Middag
19.30 Kvällspromenad ner till stranden för kvällsdopp, SUP eller paddling i älven.

 

Dag 2
07.30 Morgonjogg/promenad
08.15 Morgonyoga 09.30 Frukost
10.45 Freepower - yang träning med energi och kraft
12.00 Lunch
14.00 Tillvals aktivitet
17.00 Yinyoga & meditation18.30 Middag på skolan.

 

Dag 3
07.30 Morgonjogg i skogen, ca 7 km ( eller egen promenad)
08.30 Soma Move - stark men mjuk träning
9.30 Frukost
10.30 Dans (om du inte vill dansa kan du välja att ta en behandling eller gå en promenad :)
11.30 Yinyoga
12.30 Avslut Vik skola.

RESA / VÄGBESKRIVNING

Själva huset finns tyvärr inte på GPS koordinater...men Stenegård /Järvsö finns. Därifrån tar du Norvägen som börjar precis vid älvbron och som du följer rakt fram bara ca 2-3 minuter tills du kommer till en skylt på höger sida där det står Föränge, Torön etc. Då saktar du ner och ca 50 meter efter det kommer en liten liten väg in till höger där du ser ett större rött hus en bit in.

Om du vill åka tåg - kan vi hämta/lämna dig vid stationen - bara återkom med vilken tid du kommer! Ser fram emot er massor!

camp bild 2.jpg

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training