Den Mångspråkiga Kroppen

Plats: Där du befinner dig Från: 495:-

Nu släpper jag ett inspirationspaket med 68 sidor text och bild, 2 timmar ljudbok och 10 filmer med övningar och separat prat om dom och kvaliteter runt omkring. Jag är så glad över att kunna släppa det här till alla för att kunna få nya träningsupplevelser och resultat, oavsett oerfaren eller tränad!

 

Sagt om Den mångspråkiga kroppen:

 

” Jag har precis varit ute i löparspåret med ”kroppen som en vän” i öronen och blev väldigt berörd. Du vet sådär som man kan bli just i löparspåret när något går rakt in. När det släpper i bröstet och ögonen tåras samtidigt som benen känns lätta.  Passande med en kroppslig upplevelse av min uppskattning för orden!"

// Anna Duberg, Med.Dr Hälsovetenskap och initiativtagare Dans för hälsa 

 

"När jag ska rekommendera en person i Sverige för någon som vill börja röra på sig och komma i kontakt med sin kropp, väljer jag Cecilia. Hon har en fin respekt för människokroppar oavsett storlek och form, en inkännande förmåga och ett genuint engagemang i dig som tränande. I Den mångspråkiga kroppen får du ta del av Cecilias fleråriga holistiska arbete, där kroppen är i fokus utan att glömma bort människan som bor i den. I hennes händer är du trygg och du kommer att känna dig sedd, även om många mil skiljer er åt. Med Cecilia som lärare kan du bli fri från bådefysisk försummelse och besatthet och få en välmående kropp att göra skillnad med i världen."  

//Sofia Sivertsdotter, författare till Strimmor utav Ljus, Ord för dagen, Tillitens väg

 

”Jag älskar när jag märker att det finns mer att veta än jag redan vet!  Det här arbetet stimulerar mig intellektuellt, inte bara fysiskt." 

//Anja, ekonomikonsult och yogautövare 

 

” Fast träningsfilmerna bara är en halvtimme långa, så blir jag förvånansvärt  mycket tröttare och svettigare än jag trodde jag skulle bli!

// Malin, brandman och träningsentusiast

 

 

 

 

Inledning: "Jag vill bjuda in dig till att undersöka kvaliteterna rytm, kraft, grace och stillhet, både i din rörelseträning och i ditt övriga liv.Ta dig till insikter där du kan upptäcka och stärka din inre glöd och din lyskraft utåt. Där lyskraften ligger i skimret som speglas i din energi, din hållning och i dina rörelser oavsett kroppsform - och där glöden ligger i att behålla en närvaro av lugn styrka, självkänsla och lust. Det här materialet innehåller inte så mycket mätbara fakta, siffror från studier eller övningar med exakta tekniker.

Det är en teaser som vill inspirera till hur du kan nå mer kraft och njutning genom att befria kroppen, uttrycka hjärtat och väcka själen! Där kroppen är återkallad från en begränsad och ytlig syn och du har tagit tillbaka dess rätt till den mångspråkiga varelse den är. Låter den få mer utrymme och respekt och i retur bli belönad med lojalitet och sinnlighet, en kompanjon som stödjer dig och ger dig glädje. Jag har haft mina heliga rum i kroppen. I sinnena, rörelsen, svetten och andetaget - inte så mycket i kyrkan, moskén eller templet. Det är med kropp och rörelse jag hittar hänförelse, livsglädje och plats för ro. Möjligen är detta ett sätt för flera av oss nutida sekulariserade att återvinna själen? Genom vårt andetag och rörelse, närvaro och inre uppmärksamhet, genom reflektion och sinnlighet. Låta det få öppna dörren till en upplevelse av kontakt med vårt större, bredare och djupare jag, vars frånvaro annars känns som en ständig längtan.Att hänge oss lite mer till det enkla och närvarande, låta kroppen se med sina tusen ögon."

Skärmavbild 2019-06-16 kl. 13.59.11.png

All info och köp sker enkelt här! 

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training