Den Mångspråkiga Kroppen

Plats: Där du befinner dig Från: 495:-

Det är inte en bok - men nästan! Och mer! Nu släpper jag ett inspirationspaket med 68 sidor text och bild, 2 timmar ljudbok och 10 filmer med övningar och separat prat om dom och kvaliteter runt omkring. Jag är så glad över att kunna släppa det här till alla för att kunna få nya träningsupplevelser och resultat, oavsett oerfaren eller tränad!

Det är inte en bok - men nästan! Och mer!
Nu släpper jag ett inspirationspaket med 68 sidor text och bild, 2 timmar ljudbok och 10 filmer med övningar och separat prat om dom och kvaliteter runt omkring. Jag är så glad över att kunna släppa det här till alla för att kunna få nya träningsupplevelser och resultat, oavsett oerfaren eller tränad! All info och köp sker här hos min kompis och kollega Linus! 

Inledningen till bok/ljudbok

"Jag vill bjuda in dig till att undersöka kvaliteterna rytm, kraft, grace och stillhet, både i din rörelseträning och i ditt övriga liv.Ta dig till insikter där du kan upptäcka och stärka din inre glöd och din lyskraft utåt. Där lyskraften ligger i skimret som speglas i din energi, din hållning och i dina rörelser oavsett kroppsform - och där glöden ligger i att behålla en närvaro av lugn styrka, självkänsla och lust. Det här materialet innehåller inte så mycket mätbara fakta, siffror från studier eller övningar med exakta tekniker.

Det är en teaser som vill inspirera till hur du kan nå mer kraft och njutning genom att befria kroppen, uttrycka hjärtat och väcka själen! Där kroppen är återkallad från en begränsad och ytlig syn och du har tagit tillbaka dess rätt till den mångspråkiga varelse den är. Låter den få mer utrymme och respekt och i retur bli belönad med lojalitet och sinnlighet, en kompanjon som stödjer dig och ger dig glädje. Jag har haft mina heliga rum i kroppen. I sinnena, rörelsen, svetten och andetaget - inte så mycket i kyrkan, moskén eller templet. Det är med kropp och rörelse jag hittar hänförelse, livsglädje och plats för ro. Möjligen är detta ett sätt för flera av oss nutida sekulariserade att återvinna själen? Genom vårt andetag och rörelse, närvaro och inre uppmärksamhet, genom reflektion och sinnlighet. Låta det få öppna dörren till en upplevelse av kontakt med vårt större, bredare och djupare jag, vars frånvaro annars känns som en ständig längtan.Att hänge oss lite mer till det enkla och närvarande, låta kroppen se med sina tusen ögon."

Skärmavbild 2019-06-16 kl. 13.59.11.png

All info och köp sker enkelt här! 

Intresseanmälan

Events & Workshops

På gång med Holistic Training