Events & Workshops

På gång med Holistic Training

Förutom det arbete jag gör hemifrån i form av att  konceptutveckla, filma, skriva eller koreografera - så har jag förmånen att få instruera på utåtriktade event på platser och för människor jag tycker om. Både hemma i Järvsö och i andra delar av Sverige och utanför. Många event är återkommande medan några är nya och tillfälliga. Se nedan vad som är på gång och jag hoppas jag får möjligheten att träffa dig på något av dom! 

 

Bollnäs ESS

Plats: Sporthallen, Bollnäs

Bollnäss ESS är ett otroligt proffsigt och trevligt event som har jubileum i år! Jag är där fredag kväll min Klass " Holistic Medley" gjord för just detta tillfälle.

Holistic Camp Palma

Plats: Waterfront hotel, Can Pastilla, Mallorca

Från: 13950:-

Holistic Camp i Palma är för dig som vill få en fyllig upplevelse, via kroppen, hjärnan och hjärtat! Mina tidigare Holistic Camps har blivit smått legendariska och deltagare pratar fortfarande om hur det blev en gamechanger för dom. Med väl utvalda ledare och ett gemensamt syfte ska vi göra veckan i…

Holistic Boost Skepparholmen

Plats: Skepparholmen Spa, Nacka

Från: 1295:-

Holistic Boost på Skepparholmen är en fyllig rekreationsdag med inspiration, träning och yoga! I fina lokaler med lagom stor grupp - kan du ta del av mina klasser och ett innehåll som passar de flesta!

"Den mångspråkiga kroppen" - workshopdag i Båstad

Plats: Hotel Skansen, Båstad

Från: 1550:-

Jag brukar ha en "egen" dag ihop med Energidagarna på underbara Skansen hotel i Båstad. Den här gången utgår jag från de rörelsekvaliteter och element som jag brukar - Rytm, Kraft, Grace och Stillhet - med tydliga block där både praktik, teori, egna övningar och och reflektioner ingår.

Energidagarna

Plats: Hotel Skansen Båstad

Från: 1550:-

Dessa energifyllda dagar är efterlängtade varje vår och höst av både oss som är instruktörer och av deltagare! Miljön fantastisk, maten likaså, instruktörer och föreläsare de härligaste och mest aktuella.

Freepower instruktörskurs

Plats: Homie Fitness, Skeppargatan 28, Stockholm

Från: 3195:-

Vill du undervisa en praktik som ger dina elever glöd, energi och pondus? Som undersöker yang-kvaliteter såsom utåtriktad kraft, tydlighet, hetta och energi - kvaliteter som är motpol till, men lika härliga att få ta del av som det stillsamma och mjuka Yin.

Soma Move® instruktörsutbildning

Plats: Homie Fitness, Skepparholmen 28, Stockholm

Från: 4195:-

Vi fortsätter att växa med fler instruktörer och större efterfrågan. Vill du också ta del av den här genomtänkta helhetsträningen och undervisa på din yogastudio eller träningsanläggning, i din förening eller till dina PT klienter?

Holistic Boost

Plats: Skepparholmen Spa, Nacka

Från: 1295:-

Holistic Boost på Skepparholmen är en fyllig rekreationsdag med inspiration, träning och yoga! I fina lokaler med lagom stor grupp - kan du ta del av mina klasser och ett innehåll som passar de flesta.