Holistic Camp PALMA med Cecilia, Sofia Sivertsdotter & Erika Kits Gölevik

6 okt - 13 okt 2018

Holistic Camp i Palma är för dig som vill få en fyllig upplevelse, via kroppen, hjärnan och hjärtat! Mina tidigare Holistic Camps har blivit smått legendariska och deltagare pratar fortfarande om hur det blev en gamechanger för dom. Med väl utvalda ledare och ett gemensamt syfte ska vi göra veckan innehållsrik, glad, utvecklande och inspirerande under temat: Holistisk träning och hälsa.

Jag är extraglad och stolt över att ha med min egen tidigare coach och stora inspiratör Sofia Sivertsdotter som är en efterlängtad och mycket omtyckt föreläsare, författare och coach. Hon lämnar ingen oberörd, varken med sina texter från " Strimmor av Ljus", "Tillitens väg" och "Livsnära" (som varenda yogalärare i Sverige citerar) eller med sin vänliga och varma närvaro. Läs mer om Sofia här: www.sivertsdotter.com

Nu är det dessutom klart att Erika Kits Gölevik kommer med - yogaläraren, tränaren, författaren och skribenten med det stora hjärtat och den humoristiska mänskliga tonen...
Hon är aktuell med sitt arbete för Expressens Hälsoliv och driver bloggsajten Healthy Living. Läs mer om Erika på @erikakitsgolevik på insta/fb.

Vi kommer att göra vårt bästa för att den här veckan ska bli en minnesvärd upplevelse för dig!


Använd väldigt gärna min kod "holistic" när du bokar - då får du 500:- rabatt.

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa