Holist Camp YOGA med gästlärare Erika Kits Gölevik OBS! FULL - ställ dig på reservlista!

13 jul - 15 aug 2018

Glädjande nyhet! Min vän och kollega Erika Kits Gölevik blir min sidekick och härliga gästlärare på Holistic Camp med yogatema i juli!
Hon är utbildad yogalärare, personlig tränare, journalist, författare - med holistisk inriktning, hon driver sajten Healthy Living, är Expressens Hälsoliv ́s profil och blev nyss nominerad till årets förebild av hälsobranschens motsvarande guldbaggen - Guldhjärtat. Erika ger en varm, ärlig och tillåtande känsla var hon än är, och hon brinner för att göra skillnad - att göra människor starka inifrån och ut. (För mig är hon en blandning av vikingkvinna och skogsrå - fast en ovanligt vacker och skärpt sådan :)

Våra sommarläger på fina gamla Vik Skola är fyllda av god stämning, glädje och djup. Cecilia kommer att på hemmaplan ta hand om dig i yoga, meditation, vandring i skogen etc. Se schemat på PDF nedan. På kvällarna har vi trevliga middagar på plats med catering eller gemensam matlagning - enkel och god mat med vin och gemenskap. Vi vågar lova att det här är en helhet som känns och ger massor!

Bil eller tågresa till Järvsö tar ca 3 timmar från Stockholm. Vi hjälper dig med flera bra och prisvänliga boenden om du inte vill bo på skolan där vi håller till, vilket är mycket spartanskt och enkelt men mysigt:) Grundprogram Vik skola: Vi startar fredag 16.00 och slutar söndag ca 13.00 - 16.00

Pris: 2400:- inkl frukost och middag. Sängplats på skola: 500:- för två nätter.
Vill du bo någon annanstans går det såklart bra. Skicka din intresseanmälan till cecilia@holistictraining.se för mer info och för att vara först på kvarn. Det finns endast 24 platser och det brukar bli fullt...

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa