Föreläsning på Yoga Games Göteborg

29 apr 2018

Jag håller min föreläsning " Ekologisk framgång " på Nordens största yogafestival, Yoga Games. Bokning sker via dom.

Känner du ibland att balansen mellan ditt aktiva och intensiva företagande/karriär och utrymmet för dig själv och ditt välmående kunde vara bättre? Är din framgång ekologisk - hållbar för din hälsa, din eventuella familj, ditt företag och dina medmänniskor? Om ditt eget tillstånd påverkar dina arbetsinsatser, hur gör du för att vara i bra tillstånd, hur samlar du ved till din eld? Skulle du vilja jobba mindre och kanske tjäna mer, eller i alla fall känna dig rik?
Cecilia håller en lunchföreläsning i egenskap av företagare, yogainstruktör, tränare och inspiratör. Här berättar hon sin egen berättelse av 10 år med företag, familj och en självvald tillvaro. Du får inspiration till att hitta ditt egna hållbara och fruktbara sätt att verka och leva framgångsrikt och konkreta tips på övningar för att förebygga och hantera upplevd press och stress.

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa