Yogaboost dag på Skepparholmen / Stockholm

18 mar 2018

Yogadagarna är något extra... en hel dag att grotta in sig i olika varianter av yoga och enkel meditation. Alltid tillgängligt, okonstlat och med närvaro och värme.
Välkommen!

Träningen kännetecknas av uppmärksam andning, medveten närvaro, flow och centrering. Den frigör spänningar och är på samma gång energigivande.
En lättillgänglig blandning av effektiv fysisk träning och inre inspiration där Cecilia utgår ifrån sambandet mellan kropp, huvud, hjärta och själ.

PROGRAM
10.00 Välkommen och varför yoga?
10.30 Grundande yogaklass, ett sittande, liggande och fyrfota flöde
11.30 Yoganidra
12.00 LUNCH och egen reflektionstid kring givna frågor
14.00 Vinyasaflow klass med lekfullt flöde
15.00 Om mindfulness och meditation. Prova olika meditationer
16.00 Yin yoga
17.00 Avslut

Pris: 1295 kr per person (vill du stanna längre, se nedan)
Det finns även möjlighet att addera till övernattning för dig som träningsdeltagare inklusive tvårätters- middag med förrätt och varmrätt för ett tillägg av 1.000 kr per person. Inför Yoga Boost den 18/3 kan du även addera till din entré till spa kl. 18-20 på söndagskvällen till en extra kostnad av 295 kr per person om du önskar entré till spa i samband med övernattning. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se


Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa