Freepower instruktörs utbildning Lund

11 mar 2018

På efterfrågan håller jag en instruktörskurs i Freepower® - välkommen att lära dig en kraftfull och energigivande träning som ändå känns yogisk och närvarande.
Efter genomgången utbildning får du tillgång till ett par färdiga program som ligger på webben. Efterföljande inspirationsuppdateringar säljs för 750:- ex moms.

Freepower innehåller yoga och kampsports principer/ tekniker, och undervisas i ett flow. Träningen ger pondus, energi och kraft. Var jag än håller denna klass, blir den väldigt uppskattad av en bred grupp. Enkel att instruera.

Anmäl dig till mig på mail : cecilia@holistictraining.se
Plats : Gerdahallen
Pris: 2800:- inkl moms
Tid: 9.00-12.00, 13.00 - 17.00

Finns även som online teacher training.

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa