Moncler jacka trendiga märken från Frankrike, är världens ledande utomhussporter varumärke, Moncler jacka Sverige falska online shopping inte bara i många delar av världen har alla typer av imitationer. Så hur att skilja mellan sant och falskt är också Canada Goose Sverige länder Fläktar frågor av gemensamt intresse.jag tycker inte att bära avslöjande UGG Rea Sverige vik, ser inte så elegant att bära, förmodligen bara asiatisk kvinna som så. Om vikta storlek UGG Australia Sverige vanor,UGG Outlet Deutschland åtaganden "upplevelse utöver vanligt", bäst placerad på hemmet tillbaka till sin ursprungliga form UGG stövlar rea stockholm,Nike Air max 90 Rea är helt klassiska klassiker, Nike Air Max 90 rea serie finns klassiska. Nike Air Max dam är en landmark av uppfinningen, som om vi hade sneakers att bära basketskor.Nike Air max Sverige online medfört förändringar inte bara sin design, är dess teknik.Adidas Yeezy 750 Boost Sverige kommer att erbjuda upp till sex år och matchande skor, den första färgen är grå och orange blandat "Stealth Grey" färgschema.Oakley sverige är så funktionella, eleganta kreativa och perfekt fusion av vetenskap och teknik tillsammans. Multifunktionell och vill ha sin egen unik produkt? Oakley Solglasögon rea kommer att kunna uppfylla alla krav Christian Louboutin Outlet Online Italia

Kaldendarium fortbildningskurser på studion i Järvsö. SOMMAR & HÖST 2017

1 jun - 1 dec 2017

Alla utbildningar sker i Järvsö på studion som också ligger i Bergshotellet precis intill skidbacke, downhilll cykling, löpleder och hotellrestaurang, 5 min från tågstationen. Studion är ljus och fräsch och har bastu och dusch i anslutning. Kanske en god ide att kombinera semester med fortbildning?

Med bil tar det ca 3.5 timme från Stockholm och med tåg något snabbare. Lämpliga tåg är från Stockholm Central 06.22 -9.32 och tillbaka 19.34 - 22.45.

Jag har baserat mina fortbildningar / workshops på Kraft - Rytm - Grace - Stillhet och det arbete och erfarenheter jag har gjort mig under 20 år. Du kan välja det som passar ditt behov mest, eller kombinera flera av kurserna för en helare upplevelse av Holistic Training. Du kan välja att undervisa konceptet i sin helhet eller ta vara på kunskapen till ditt. Inga extra licensavgifter. (Soma Move® ligger som ett eget koncept och utbidning)

Du är någon form av instruktör /lärare/ tränare med en befintlig grundutbildning / grunderfarenhet.

Om något av datumen inte skulle passa - tveka inte att höra av er med ert eget önskemål om ni är minst 2 personer. Krav är att det är en veckodag. Anmäl dig till mig, cecilia@holistictraining.se med fakturaadress senast 10 dagar innan aktuell kurs. Om det skulle vara för få anmälda, får du veta det senast 7 dagar innan, så köp inte tågbiljetten för tidigt. Men eftersom jag är ”hemma” kan jag ta även små grupper.

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa