Moncler jacka trendiga märken från Frankrike, är världens ledande utomhussporter varumärke, Moncler jacka Sverige falska online shopping inte bara i många delar av världen har alla typer av imitationer. Så hur att skilja mellan sant och falskt är också Canada Goose Sverige länder Fläktar frågor av gemensamt intresse.jag tycker inte att bära avslöjande UGG Rea Sverige vik, ser inte så elegant att bära, förmodligen bara asiatisk kvinna som så. Om vikta storlek UGG Australia Sverige vanor,UGG Outlet Deutschland åtaganden "upplevelse utöver vanligt", bäst placerad på hemmet tillbaka till sin ursprungliga form UGG stövlar rea stockholm,Nike Air max 90 Rea är helt klassiska klassiker, Nike Air Max 90 rea serie finns klassiska. Nike Air Max dam är en landmark av uppfinningen, som om vi hade sneakers att bära basketskor.Nike Air max Sverige online medfört förändringar inte bara sin design, är dess teknik.Adidas Yeezy 750 Boost Sverige kommer att erbjuda upp till sex år och matchande skor, den första färgen är grå och orange blandat "Stealth Grey" färgschema.Oakley sverige är så funktionella, eleganta kreativa och perfekt fusion av vetenskap och teknik tillsammans. Multifunktionell och vill ha sin egen unik produkt? Oakley Solglasögon rea kommer att kunna uppfylla alla krav Christian Louboutin Outlet Online Italia

Beställa printade tröjor :)

1 jul - 1 sep 2017

Tröjor

* Många har hört av sig angående mina tröjor. Det här är bara min hobby :)
Jag gör prints jag gillar och trycker de på mina favoritmodeller av tröjor. Det är inte någon regelrätt webshop!

* Jag flaggar för att det kan ta ett tag, jag beställer tröjor allteftersom, och ibland är jag bortrest osv. Det kan ta ca 3 veckor. Du betalar inte förrän varan är skickad.

* From 1 juli är priserna följande:

* T-shirt i grått, vitt eller svart kostar 400:- + frakt

* Tunn, mjuk college tröja kostar 500:- + frakt

* Tjock och boxig college tröja 600:- + frakt

* Prints: ROOTS & WINGS, THE FUTURE IS FEMALE, HUMANE, YIN YANG DEEP & FEMALE, YOGARUNNER.

* Svart eller rött tryck. Kittfärgat på svart tröja.

* Se på Inspo på instagram tills vidare :)

* Betalning sker via swish eller BG, när jag skickar precis, eller när du får varan. Jag skickar med ett kvitto med de uppgifterna.

* Skriv tydligt din adress och önskemål på print, storlek och typ/färg av tröja.

* Det kan hända att de plagg jag brukar använda tar slut i lager....

xo

Cecilia

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa