Välkommen till studion på Bergshotellet, plan 1, som jag hyr vid behov av Bergshsotellet. Här har jag klasser när jag är hemma och inte borta för att undervisa eller utbilda andra instruktörer.

Studion har plats för 30 personer och ingen anmälan krävs för tillfället till mina drop in klasser. I anslutning till salen finns omklädningsrum med dusch och bastu. Mattor, filtar och block finns att låna. Ska du gå på yinyoga, ta med en extra tröja och strumpor för att hålla dig varm och skön.
Kom ca 5-15 minuter innan klass.

Vi välkomnar både ortsbefolkning, turister och hotellgäster förstås.
Välkommen!

Pris drop in: 120:- 10 kort 1000:- ( gäller för en termin i taget)
Kontant, företagsswish eller BG: 5840-9335
Från 13 år.

Gilla och följ oss gärna på facebook: Holistic training studio för snabb info.

AKTUELLT

Den 6 februari startar den trevliga tisdagsyogan!

Kl 18.00 -19.10 Vinyasa flow
Kl 19.20 - 20.30 Yinyoga och meditation

7 ggr i februari och mars, uppehåll i april och 5 ggr i maj.

Drop in. 120:- / ggr eller 10-kort (som gäller endast under terminen)


SPORTLOVSYOGA v. 9
Mjuk skön behaglig afterskiyoga
Måndag - onsdag 16.00 -17.00 med mig Cecilia och fredag - söndag 16.00 - 17.00 med Jennie.

Drop in 120:- swish eller kontant.

KLASSBESKRIVNINGAR

YOGA VINYASA Nivå 1-2 75 min
Här utforskar vi bakåtböjningar, tvistar, framställningar, inversions, armbalanser och corehetta. Alla övningar sker i tät närvaro och kontakt. Anpassningsbar efter sin egen förmåga men tempot och nivån utgår från att du har någon erfarenhet sedan tidigare.

YIN YOGA 75 MIN
Avstressande yoga som alla kan göra. Vi sitter och ligger i positioner som vi håller i 3 minuter eller mer, på så sätt når vi djupare in i kroppen och påverkar bindväven och nervsystemet. De flesta upplever en känsla av lugn, grundning och lättnad i kropp och själ både omedelbart och efteråt. Du blir smidigare i höfter, ben, rygg och bröstkorg. Filtar och block används till din hjälp i positionerna. Varmt välkommen in till y i n m o d e…

SOMAMOVE® 60 min
Het, härlig fysträning som har allt! Rörlighet, styrka, puls och närvaro.
Passar de flesta och ger en balanserad stark kropp. Flödande mönster av övningar till suggestiv musik gör dig gladstark och genomsvettig!

Om Cecilia Gustafsson

Holistic Training Studio drivs av Cecilia som har gjort sig känd under många år som en omtyckt och framgångsrik instruktör, inspiratör och utbildare i Sverige, liksom entreprenör och bloggare. Hon har synts en hel del i media under åren och vunnit ett par pris, varav det senaste 2015 var Springtime Travels ledarpris med följande motivering:

”Cecilia har varit med oss under väldigt många år och är en av få som varit med oss på i stort sett alla olika Training Camp destinationer. Hon har själv varit starkt bidragande till utvecklingen av konceptet, dels genom sina egna träningsformer men också genom att alltid vara ett föredöme, agera professionellt och jämt sätta kunden i centrum.
Cecilia har en stor integritet men är ändå väldigt socialt tillgänglig. Innovativ, nyskapande är andra ord som speglar Cecilia och hennes kanske mest utmärkande drag är hennes sällsamma karisma som gjort att hon är en av våra absolut mest populära ledare.
Vi är jätteglada att få dela ut det här priset till Cecilia.”

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa