OBS! Just nu 1500:- rabatt tom mars med koden " januari2018"

Det här är en fyllig och personlig digital plattform för mina meditationer, träningar, erfarenheter och tankar. En helhet av inspiration och träning för andra att ta del av, oavsett var man bor eller hur mycket tid man kan och vill lägga. Du behöver inte känna att det är ett krav på någon motprestation - utan se det som glädje och påfyllnad.

Det är inte någon " snygg TV produktion" men det har visat sig fungera som en stark inspiration för många och jag är glad att kunna säga att flera har uttryckt att de stärkt sin medvetenhet kring olika saker, börjat meditera regelbundet och hittat sin form av träning.

Du får inspelade filmer och meditationer. Samt boktips, musiktips och annat som kan inspirera. Varje månad ligger kvar, så du samlar på dig månad efter månad och gör det du gillar bäst. Ingen personlig coachning ingår dock ej.

Du köper det enklast direkt via movdoo.com Har du en rabatt kod använder du den där och får din eventuella rabatt avdragen.

B la Sagt om Holistic YEAR

“Tack Cecilia för 12 månader med mycket variation, vackra flöden och rörelse glädje tillsammans med klokt "soffhäng", inspirerande läsning/texter och uppskattade personliga mejl! “ / Clara Dymen

“Holistic traningskurser startar en process i en som är både kroppslig och själslig. Cecilia har hjälpt mig att förvalta och ta hand om det som startats med en varm och personlig känsla.” Anja Åkesson

“ För att kunna fortsätta att utvecklas och göra förändringar som person behövde jag rätt redskap. Jag tog den chansen, Hoistic Year har gjort skillnad för mig!”
/ Annika Lans

“Du är en fantastisk inspiratör! Klok som en bok och så ödmjuk. Jag tycker att jag har lärt mig otroligt mycket under det här året och det har varit en så fin helhet, vilket jag antar är tanken. Det har verkligen varit en holistisk kurs! Kropp OCH själ! Det allra bästa har varit inspirationen. Att ha en plats att gå till och få inspiration.”
/ Danielle Wildrix

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa