Jag ser oss som ett klädmärke som gör olika modeller och kollektioner.
Fast jag designar klasser, med kvalitet och ett snitt som jag tycker är intressant och snyggt :) Att det dessutom gör gott för människan, gör det inte sämre.

Det är ett ständigt kreativt arbete, men jag stannar kvar i vissa områden och ramar, för att förfina och öka djupet i stället. Vi har en holistisk nisch, och lägger in inspiration och research från flera discipliner i det.

Du kan hitta flera av de här klasserna på Camps, event, i Holistic YEAR och som instruktörsutbildningar/koncept

HOLISTICTRAINING ONLINE

Det är numer enklare att digitalt få inspiration och kunskap till att undervisa Afropowerdance®, Freepower® och Organic Bodywok via min online instruktörsutbildning.

Du får manual, och en film där jag tar dig igenom en teacher training, flera olika filmade program med outlines beroende på vilket program du önskar, samt feedback på din inspelade examen. Allt material är på svenska. Du får också logga, bilder etc att kunna använda.

1. Bestäm om viket / vilka program du vill ha.
2. Maila oss din faktura adress - Vi fakturerar 2495:- + moms 25%
3. Du får aktuell kod till sidan och en mapp med manual och pr material.
4. Efter Examen får du feedback och diplom - och rätt att undervisa klasskonceptet.

Eventuelt nytt material kan köpas när det kommer ut för 850:-
( Min avsikt är att göra nytt 3 ggr per år.)

Organic Bodywork

ORGANIC BODYWORK har utvalda fundamentala rörelser i en flödade upplevelse, med effektiv, spännande träning av styrka, balans, flexibilitet och toning av kropp och hållning. Sträckta benlyft, djupa plié, lunges, öppna bröst och långa nackar, koncentrerade blickar och mjuka ansikten. Expansion och centrering är ledord. För att få ännu bättre kroppskontroll, bli spänstigare, mer flexibel och få bättre balans. Fysisk sensitivitet och god hållning, anses vara grunden till harmoniska rörelser oavsett vad man tränar eller om man bara går, sitter, rör sig i allmänhet. Mild och behaglig träning men fortfarande gör den dig het. Nyttig för alla, tempot lugnt, närvaron hög.

Fick högsta betyg av Aftonbladet Wellnes och SATS har valt att köpa in den som koncept till sina hotsalar. Har fått många lyriska anhängare.

Finns på Holistic Year, traningskurser.se och Yogobe, samt som online instruktörs kurs för undervisning med färdiga program att följa.

Freepower®

Freepower är en gruppträning med fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och lite mer pondus helt enkelt.

Meditation som start och slut och däremellan energiska yogaövningar och rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen - upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen.

Finns på många av mina events, Holistic camps, på Holistic Year och på traningskurser.se. Samt som online instruktörs kurs för undervisning av färdiga program i detta klasskoncept.

Afropowerdance®

Dansträning som både är grundande och energigivande. En fysisk dans som är enkel men med mycket kropp involverat, en del skulle säga köttig dans :) som utförs i flow, närvaro och rytm. Man kan dansa sig till en riktigt vältränad kropp. Starka ben och rumpor från djupa benrörelser, smidig och stark rygg av alla rullningar och fällningar, bål som är tränad ända inifrån och ut och nerifrån och upp, av dansens rotationer, contractions och sidofällningar.
I vår dans är det inget mes. Här får du vara kraftfulll, fri och en primitiv barfotadansare! Därutöver spetsas träningen med en dos endorfiner och positiva emotioner från din avspända närvaro, som rullar ut i blodet och sprids till alla celler tills hela du är ett enda stort pulserande glatt hjärta!

Finns på Holistic Year, på traningskurser.se samt som online instruktörsutbildning för undervisning utav färdiga program.

Anmäl ditt intresse om du vill utbilda dig i konceptet.

Soma Move®

Soma Move® är en holistisk fysträning, då den omfamnar alla träningsbara aspekter, den är atletisk men mjuk.

Många reagerar på att det känns som ingenting man gjort tidigare i gruppträning. Flöde och maffig musik gör dig inspirerad, samtidigt som varje övning vilar på en grundad teori. Soma Move® är rörelse och kunskap förenat.

Soma Move är något som har vuxit fram genom tid. Vi har experimenterat med våra egna kroppar och andras för att undersöka hur teorin tar form i praktiken. Vår strävan har gett oss tydliga och effektiva resultat samt argument som hela tiden tar oss vidare.

Linus Johansson, sjukgymnast, författare och tränare tillsammans med mig Cecilia, började samarbeta mars -12 och har sedan dess utbildat flera hundra instruktörer och synts med Soma Move i stort antal media, med mycket goda omdömen. Ca 300 instruktörer bedriver verksamhet med Soma Move®. Se lista på www.somamove.com

Se nästa instruktörskurs på www.somamove.com
Du kan också köpa filmer att träna hemma med online på www.traningskurser.se

Soma Mind®

Vår nutid är ofta i avsaknad av tillbakadragande och avskalade intryck.
Vi lever i ett samhälle som premierar prestation, att synas och höras, vara aktiv och utåtriktad. Men om vi inte "hämtar hem" då och då, tar stressen över.
Yin och yang behöver varandra och vårt återhämtningskoncept SomaMind, är en koncentrerad form av återhämtning med övningar som balanserar vår energi. Inte ovanligt att man efter bara en gång känner sig frälst. Känslan är ofta lugn, glad, samlad, mer fräsch i cellerna.

Övningarna är enkla, effektiva och säkra. Vår Soma Mind bygger på tre enkla steg.

Du kan också köpa Soma Mind som film att träna hemma online på www.traningskurser.se eller på Yogobe.com.

Mer info på somamove.com om instruktörskurs


Fortbildning / workhops i Järvsö

Jag har möjlighet att lägga fortbildningar i Järvsö på studion som också ligger i Bergshotellet precis intill skidbacke, downhilll cykling, löpleder och hotellrestaurang, 5 min från tågstationen. Studion är ljus och fräsch och har bastu och dusch i anslutning. Kanske en god ide att kombinera semester med fortbildning?

Med bil tar det ca 3.5 timme från Stockholm och med tåg något snabbare. Lämpliga tåg är från Stockholm Central 06.22 -9.32 och tillbaka 19.34 - 22.45.

Jag har baserat mina fortbildningar / workshops på Kraft - Rytm - Grace - Stillhet och det arbete och erfarenheter jag har gjort mig under 20 år. Du kan välja det som passar ditt behov mest, eller kombinera flera av kurserna för en helare upplevelse av Holistic Training. Du kan välja att undervisa konceptet i sin helhet eller ta vara på kunskapen till ditt. Du är någon form av instruktör /lärare/ tränare med en befintlig grundutbildning / grunderfarenhet.

Tveka inte att höra av er med ert eget önskemål om ni är minst 2 personer. Krav är att det är en veckodag. Anmäl dig till mig, cecilia@holistictraining.se med fakturaadress senast 10 dagar innan aktuell kurs. Om det skulle vara för få anmälda, får du veta det senast 7 dagar innan, så köp inte tågbiljetten för tidigt. Men eftersom jag är ”hemma” kan jag ta även små grupper.

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa